Ervaringen oud trainees

//

Ex-trainee Melvin te Mebel
Melvin doorliep een paar jaar geleden een traineeprogramma en werkt nu als projectleider bij de gemeente Berkelland. Beluister Melvin in de vidoe hiernaast of lees zijn verhaal. De interviewer is Enrico van de TPNG.

Ex-trainee Blanche Huf
Na haar traineeship waarin ze betrokken was bij zowel fysieke als sociale projecten, is Blanche nu enkele jaren projectleider bij de gemeente Delft. Blanche vertelt in de video hiernaast waarom ook jij projectleider moet willen worden. De interviewer is Enrico van de TPNG. Je kan het verhaal van blanche ook nalezen.

Ex-trainee Govert Willems
Govert hielp tijdens zijn traineeship om de gemeente Arnhem nog mooier te laten worden en kijkt nu ook intern naar de verbetering van de processen binnen de gemeente. Zijn ervaringen vertelt hij in de video hiernaast of lees snel zijn verhaal. De interviewer is Enrico van de TPNG.

Ex-trainee Sanne Kerkhofs
Sanne begon een paar jaar geleden als trainee bij Financien en Control, maar is al redelijk snel overgestapt naar de rol van startend projectleider: “In mijn huidige functie zie ik zoveel meer resultaat!”

Lees meer…

,–
Een salaris tot wel…
Een groot netwerk van
gemeenten
Aangesloten
coach
Je krijgtStart nu!
Ben jij klaar om te starten als projectleider bij de lokale overheid? Meld je bij de TPNG aan voor de komende inhousedag of vraag direct een persoonlijk intakegesprek aan.

/