Solliciteer

Kom nu in actie!
Ben je enthousiast en wil jij als trainee starten in het TPNG traineeship? Ons traineeship start op 1 september 2024. Daarbij bieden we je de mogelijkheid om daarop vooruitlopend alvast te starten bij jouw gemeente, mocht je dat willen.

Kom nu in actie, pak de regie en start jouw sollicitatie door simpel je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de door jou in de afgelopen drie jaar afgeronde HBO- of universitaire opleiding aan ons door te geven! Om aan het traineeship deel te kunnen nemen, moet je de Nederlandse taal beheersen, aangezien Nederlands de voertaal is bij gemeenten en alle TPNG-bijeenkomsten ook in het Nederlands gehouden worden.Wat bieden wij jou
Een hechte groep trainees om samen mee op te trekken en maatschappelijke impact mee te maken. Maar ook een sterk opleidingsprogramma, individuele coaching en persoonlijke begeleiding door een ervaren projectleider, allemaal gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de variatie in in opdrachten binnen één gemeente, maak je snel verdieping en ontdek je waar jouw kracht ligt.   

 • Een jaarcontract bij een gemeente
 • Een salaris van rond € 3.200,- euro bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
 • Een individueel keuzebudget (IKB). Je kunt hier bijvoorbeeld extra vakantiedagen van kopen, of …
 • De perfecte opstap naar de rol van projectleider binnen de gemeente van jouw keuze

.

Sollicitatieproces
Student, starter of young professional? Bij ons kun je al starten als je bezig bent met afstuderen, op minimaal bachelorniveau, maar ook als je al (tot maximaal 3 jaar) werkervaring hebt.

Binnen vier weken heb jij een contract, bij een gemeente die zich op maximaal 45 minuten reisafstand bevindt van de plek waar jij woont of wilt gaan wonen.


Stap 1: Contact opnemen
Deel jouw gegevens via het sollicitatieformulier op deze pagina.

Stap 2: intakegesprek
We spreken een moment af voor een kort digitaal kennismakingsgesprek om een indruk van je te krijgen. Ervaren we een match, dan nemen we een korte video op waarin jij je voorstelt aan de gemeenten.

Stap 3: Matching
Van deze stap merk jij niets, maar hierbij matchen we jouw wensen met de wensen van de gemeenten. De gemeenten die voor jou in aanmerking komen, krijgen van ons jouw korte voorstelvideo, zodat ook zij direct een eerste indruk van je hebben.

Stap 4: Digitaal kennismakingsgesprek
Je voert tezamen met een medewerker van de TPNG een gesprek met de gemeente of gemeenten die jou willen leren kennen. Daar bereiden we je uiteraard goed op voor.

Stap 5: Fysiek sollicitatiegesprek + arbeidsvoorwaardengesprek
Tenslotte heb je een fysiek sollicitatiegesprek met direct aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit laatste gesprek gaat alleen door als in het fysieke sollicitatiegesprek de wederzijdse klik bevestigd wordt. In een arbeidsvoorwaardengesprek legt de personeelsfunctionaris van de gemeente uit hoe je jaarcontract er precies uitziet en wanneer je kan starten.

  Pauline Stouwdam
  Pauline Stouwdam

  Recruiter

  Vragen? Ik beantwoord ze graag! pauline@tpng.nl | 085 – 732 57 45

   Enrico Kraijo
   Enrico Kraijo

   Directeur

   Even sparren over de thema´s? contact@tpng.nl | 085 – 732 57 45

    Toin Routers
    Toin Routers

    Recruiter

    Meer weten over de mogelijkheden? t.routers@vpng.nl | 085 – 732 57 45

    /